pomoc przy przeprowadzce

Kupię, sprzedam, oddam...
monja

pomoc przy przeprowadzce

Post autor: monja »

Czy ktoś zna osobę posiadającą furgonetkę i chętną do pomocy przy przeprowadzce (transport mebli, wniesienie, pomoc przy montażu itp). Będę wdzięczna za informacje.
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Polecam forumowicza Borys - sprawdzony, rzetelny, no i oczywiscie taniej niz firma. Napewno Borys sie tu odezwie.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
gabrjel

Post autor: gabrjel »

digilante pisze:Polecam forumowicza Borys - sprawdzony, rzetelny, no i oczywiscie taniej niz firma. Napewno Borys sie tu odezwie.
Tak, tak!

Polecam także

sprawdzony, rzetelny i nie taki drogi :)
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
aga19748

borys

Post autor: aga19748 »

no pewnie do Borysa :) tylko powiedz ze masz tego troche:)
Borys

Post autor: Borys »

hmmm <oops> <oops> <oops>

tak mnie polecaja ... Dziekuje

W sumie byloby moze o wiele bardziej uczciwie wobec zalozycieli tego forum, by jednak zamiast stosowac kryptoreklame - kierowac tych co szukaja kogos do przeprowadzki, do dzialu "katalog polskich uslugodawcow" gdzie znajduja sie ogloszenia ludzi swiadczacych miedzy innymi takie uslugi.
Ura Bura Szef Podwóra
MaWi

Post autor: MaWi »

Borys pisze:W sumie byloby moze o wiele bardziej uczciwie wobec zalozycieli tego forum, by jednak zamiast stosowac kryptoreklame - kierowac tych co szukaja kogos do przeprowadzki, do dzialu "katalog polskich uslugodawcow"
Bardzo chetnie, drogi Borysie, sam bym od razu tam skierowal wszystkich zainteresowanych! Jest tylko jeden drobiazg – nie przyslales do tej pory ogloszenia do zamieszczenia tamze, choc nieraz o tym rozmawialismy :p

To moze ja zaproponuje taki deal – ja ci tutaj – na wlasna odpowiedzialnosc! – zrobie mala kryptoreklame, a ty wreszcie przyslesz do niejakiego Herolda-Wioskowego to, co sam chcialbys przeczytac w ogloszeniu o niejakim Borysie Wielkim, patronie wszelkich przeprowadzek. OK?

tak wiec prosze bardzo:
KRYPTOREKLAMA pisze:i ja takze chcialem polecic forumowicza Borysa oraz jego jedyna w swoim rodzaju fure przeprowadzkowa! Pamietajcie by pakujac sie przed przeprowadzka zostawic aparat fotograficzny na wierzchu. Inaczej nikt wam nie uwierzy, ze w Luksemburgu mieliscie okazje przeprowadzac sie... no, wlasnie... Zadzwoncie po Borysa, jesli chcecie sie dowiedziec czym <mrgreen>
Borys

Post autor: Borys »

hehe - MaWi - dziekuje za kryptoreklame ! Sam bym juz zadzwonil do Borysa mimo poznej pory po takiej zapowiedzi <lol>

Jutro na pryw podesle Ci majla z lipca zeszlego roku z ogloszeniem jakie nabazgrolilem hehehehe ;)
Spokojnej nocy! - ja przynajmniej juz ide spac i rozrabial wiecej nie bede (tej nocy).
Ura Bura Szef Podwóra
ODPOWIEDZ