pomoc przy przeprowadzce
pomoc przy przeprowadzce
Czy ktoś zna osobę posiadającą furgonetkę i chętną do pomocy przy przeprowadzce (transport mebli, wniesienie, pomoc przy montażu itp). Będę wdzięczna za informacje.
hmmm <oops> <oops> <oops>
tak mnie polecaja ... Dziekuje
W sumie byloby moze o wiele bardziej uczciwie wobec zalozycieli tego forum, by jednak zamiast stosowac kryptoreklame - kierowac tych co szukaja kogos do przeprowadzki, do dzialu "katalog polskich uslugodawcow" gdzie znajduja sie ogloszenia ludzi swiadczacych miedzy innymi takie uslugi.
tak mnie polecaja ... Dziekuje
W sumie byloby moze o wiele bardziej uczciwie wobec zalozycieli tego forum, by jednak zamiast stosowac kryptoreklame - kierowac tych co szukaja kogos do przeprowadzki, do dzialu "katalog polskich uslugodawcow" gdzie znajduja sie ogloszenia ludzi swiadczacych miedzy innymi takie uslugi.
Ura Bura Szef Podwóra
Bardzo chetnie, drogi Borysie, sam bym od razu tam skierowal wszystkich zainteresowanych! Jest tylko jeden drobiazg – nie przyslales do tej pory ogloszenia do zamieszczenia tamze, choc nieraz o tym rozmawialismyBorys pisze:W sumie byloby moze o wiele bardziej uczciwie wobec zalozycieli tego forum, by jednak zamiast stosowac kryptoreklame - kierowac tych co szukaja kogos do przeprowadzki, do dzialu "katalog polskich uslugodawcow"
To moze ja zaproponuje taki deal – ja ci tutaj – na wlasna odpowiedzialnosc! – zrobie mala kryptoreklame, a ty wreszcie przyslesz do niejakiego Herolda-Wioskowego to, co sam chcialbys przeczytac w ogloszeniu o niejakim Borysie Wielkim, patronie wszelkich przeprowadzek. OK?
tak wiec prosze bardzo:
KRYPTOREKLAMA pisze:i ja takze chcialem polecic forumowicza Borysa oraz jego jedyna w swoim rodzaju fure przeprowadzkowa! Pamietajcie by pakujac sie przed przeprowadzka zostawic aparat fotograficzny na wierzchu. Inaczej nikt wam nie uwierzy, ze w Luksemburgu mieliscie okazje przeprowadzac sie... no, wlasnie... Zadzwoncie po Borysa, jesli chcecie sie dowiedziec czym <mrgreen>
hehe - MaWi - dziekuje za kryptoreklame ! Sam bym juz zadzwonil do Borysa mimo poznej pory po takiej zapowiedzi <lol>
Jutro na pryw podesle Ci majla z lipca zeszlego roku z ogloszeniem jakie nabazgrolilem hehehehe
Spokojnej nocy! - ja przynajmniej juz ide spac i rozrabial wiecej nie bede (tej nocy).
Jutro na pryw podesle Ci majla z lipca zeszlego roku z ogloszeniem jakie nabazgrolilem hehehehe
Spokojnej nocy! - ja przynajmniej juz ide spac i rozrabial wiecej nie bede (tej nocy).
Ura Bura Szef Podwóra