panda
musztarda sarepska i chrzan żurawinowy potrzebne na gwałt
Moderator: LuxTeam
musztarda sarepska i chrzan żurawinowy potrzebne na gwałt
Witam serdecznie koleżanki i kolegów, pozdrawiam noworocznie i mam prośbę - czy ktoś (najlepiej z okolic Howaldu
) będący jeszcze w Polsce mógłby mi przy tzw. okazji kupic jedną musztardę sarepską i jeden chrzan tzw. żurawinowy ? Na amen o nich zapomniałem i teraz pluję sobie w futro.
panda
panda
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie
[G.J.Gigol]
- kajapapaja
Taaa, ale "saperskiej" w tej szerokosci geograficznej nie uswiadczysz nigdzie.digilante pisze:Potwierdzam ze chrzan zurawinowy jest nie tylko w Cora City Concorde, ale tez w Cora Foetz.
Panda, ja mam ostatni sloik z moich zapasow. Jak potrzebujesz na gwalt, to moge ci odstapic. Ja na gwalt nie potrzebuje, a jedynie na male podniebienia pieszczoty i to zaledwie od czasu do czasu, wiec moge sie rozstac z tym ostatnim sloikiem, szczegolnie, ze jeszcze w styczniu spodziewam sie dostawy
Musztarda sarepska nazywa sie po niemiecku "Sarepta-Senf", przypuszczam ze mozna ja dostac w rosyjskich sklepach w Trewirze
Jak widac, znana jest rowniez w Austrii
http://www.gutesausoesterreich.de/navid ... chisch.htm
Jak widac, znana jest rowniez w Austrii
http://www.gutesausoesterreich.de/navid ... chisch.htm
- kajapapaja
to może w "rosyjskim" sklepie niedaleko rue bender tez cos będzie....byly pisze:przypuszczam ze mozna ja dostac w rosyjskich sklepach w Trewirze
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu