Jakie marki sprzetu A/V?

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
digilante

Jakie marki sprzetu A/V?

Post autor: digilante »

Chcialbym cos ze sredniej polki, na dole ktorej widze moze Yamaha, a na gorze ktorej moze Denon. Czy ktos moze polecic inne marki warte sprawdzenia? Komentarz o sprzecie Denon? Chodzi mi teraz tylko o BD/DVD player i A/V receiver. Moze ktos tez podpowie co taki sprzet powinien miec jako minimum? Od 15 lat nie mam telewizora, i licze sie w grupie stereo hi-fi cd i amp, wiec mam duzo do nadrobienia...
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
gabrjel

Post autor: gabrjel »

TV LCD LED aktualnie Sharp robi furorę
HiFi - co użytkownik to opinia... ja lubię z wyższej półki ale nie najwyższej ONKYO i DENON
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
misio

Post autor: misio »

gabrjel pisze:TV LCD LED aktualnie Sharp robi furorę
HiFi - co użytkownik to opinia... ja lubię z wyższej półki ale nie najwyższej ONKYO i DENON
Hmmm, ONKYO i DENON to akurat dla klasy sredniej sprzet, wiec gdzie ta wyzsza tutaj? No chyba ze gadasz z poziomu Polski (choc tez zalezy ktorej).
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Gabrjel gabrjelem, juz pisalem u gory ze Denon ze sredniej klasy. Wiec jak juz sie wysilasz aby cos napisac misiu to przynajmniej dodaj cos co by mi pomoglo re moich pytan. I wait with bated breath ;)

(Choc dodam ze Denon ostatnio bardzo powiekszyl game ofert i cen - nie chcialbym myslec ze ich nowy A/V receiver za okolo 3000 euro jest az tak sredni bo inaczej depresji dostane)
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

misio

Post autor: misio »

Tez bym stawial na Harmana. Mialem to w aucie i bardzo chwalilem :)

Ale wiem ze Denon tez jest calkiem dobry, wrecz bardzo dobry. Wybieral bym cos z tych dwoch opcji.

Aaa... cos z Bose (tanszego) mozna tez znalezc.

A jak dasz sie skusic to polecam B&O 8)
ODPOWIEDZ