no wlasnie....czasami <lol> ...ale gdyby nie ona, nie mialabym zielonego.... dla mnie trampki jak trampki....i po co placic 60 czy 70€ za cos, co wyglada (jak dla mnie, oczywiscie!) dokladnie tak samo jak takie cos, co kosztuje kilkanascie - gora 20€ ?.....
W Wincrange http://maps.google.de/maps?f=q&hl=de&ge ... iwloc=addr (jadac z miasta w kierunku Esch jeden zjazd z autostrady przed Foetz, po zjezdzie w lewo i po lewej stronie) jest duzy sklep sportowy (nie pamietam nazwy) - duzy wybor markowych ubran, butow i sprzetu, maja interesujace ceny - np. buty do wedrowek Meindel sa ok. 30% tansze niz w innych sklepach, a do tego jak sie wezmie karte sklepu (od pierwszego kupna) daja 10 % znizki. Warto zagladnac.
O ile mnie pamiec nie myli, to chyba Asport....ciekawe, bo kiedys bylam w jakims Asport i wydawalo mi sie calkiem drogo.....no, chyba, ze to nie Asport. No i czy jestes pewna, ze maja tam trampki....nie, przeprzaszam "conversy"?....Bo ja je widuje (sory - jestem zmuszona ogladac... ) wylacznie w sklepach z butami...
Wlasnie moja corka zeznala, ze Conversy mozna kupic niedrogo (30-40 euro) w Walfer Shopping Center (to nowo otwarte naprzeciwko Q8 przy rondzie na koncu Walfer). Sa dostepne w olbrzymiastym sklepie z butami w przeciwleglym do Delhaize skrzydle, oczywiscie na parterze.